EOI Master Programma

De Engine of Innovation Mindset bevat vijf grote verhaallijnen. We bieden professionals de kans om deze 'stories' te leren via een leertraject. Dit houdt in dat de inhoud via een digitaal leerplatform wordt aangereikt en de live leermomenten worden ingevuld met inhoudelijk discussie en intervisie rond het gedachtegoed.

Op die manier kunnen we meer diepgang verzekeren en leeft het debat verder over de verschillende leertrajecten heen. Succesvolle deelname aan een leertraject geeft je de kans om een EOI Expert te worden en zo de inzichten ook professioneel in te zetten.

Het EOI Master Programma bestaat in totaal uit een voortraject, individuele leerdagen aangevuld met leeropdrachten.

Praktische informatie

We gaan van start zodra voldoende deelnemers zich aangemeld hebben. Het traject bevat o.a. een driedaagse Master Class en een reeks leeropdrachten. Deelnemers worden ook lid van EOI Apprentice Comunity.

Voor wie?

De 'EOI Master Class' is er voor zij die professioneel actief zijn rond innovatie in een organisatie of als zelfstandige. Het traject is ook een voorwaarde om daarna als gelicencieerd expert aan de slag te gaan met de EOI Mindset.

Wanneer start het?

De data van het volgende EOI Master Programma volgen snel. Meld je zeker aan als je interesse hebt om deel te nemen.